FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

FIZETÉS

Kedves Vásárlóink webáruházunkban a következő fizetési módok közül választhatnak:

Utánvétes fizetési mód – ebben az esetben a csomag átvételekor a futárnak fizetheti ki a rendelését készpénzzel vagy bankkártyával.

Figyelem! Csomagautomatába kézbesített küldeményt csak bankkártyával lehet fizetni!

Bankkártyás fizetés online – Barion szolgáltatón keresztül. Ebben az esetben közvetlenül  honlapunkon, a rendelés során online fizethet a bankkártyája segítségével. Elfogadott kártyák: Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron. Az Ön bankkártyája adatai nem jutnak el hozzánk, mivel a tranzakciót a Barion Payment Zrt. biztosítja. A bankkártyával az előre történő fizetés díjmentes. A fizetés során megadott adatok védve
vannak a nemzetközi elvárásoknak megfelelő, auditált biztonsági rendszerek által. További információk: www.bairon.hu.
A megrendelés véglegesítése után átirányítjuk Önt a Barion weboldalára.

SZÁLLÍTÁS

A webáruházunkban leadott rendelések kezelését a WEBSHIPPY logisztikai szolgáltató igénybevételével szervezzük. Ön a következő szállítási módok közül választhatnak:

Futárszolgálat – Házhoz kézbesítés: A szállítást a GLS végzi. A csomag feladásáról emailben kapnak értesítést a WEBSHIPPY által. A GLS a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a GLS a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, a szállító egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az GLS a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.

Kézbesítés FOXPOST csomagautomatába – Csomagautomata az ország 157 pontján biztosít kényelmes, és időponthoz nem kötött csomag átvételt. Az automatáknál bankkártyával tud fizetni.. A kültéri  automaták a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhetők. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal kivehető az automatából. Amennyiben a csomag árufizetés szolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal: 1 190 Ft. Utánvét díja: 250 Ft

Szállítás FOXPOST csomagautomatába: 700 Ft. Utánvét díja: 250 Ft

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

A megrendelt termékeket áruházunk 1 munkanapon belül szállításra előkészíti és átadja a futárszolgálatnak kiszállításra. Vásárlóink a rendelésüket  2-4 munkanapon belül (átlagosan 3 munkanap alatt) megkapják.

 

Pin It on Pinterest

Share This